Olen itseoppinut musiikintekijä. Sävellän elokuvamusiikkia muistuttavaa musiikkia, joka on pääasiassa rauhoittavaa, tunteellista ja mystistä. Musiikkini sisältää vaikutteita myös klassisesta musiikista, rockista, jazzista ja New age -musiikista. Olen ottanut vaikutteita mm. seuraavilta artisteilta: Mike Oldfield, Pink Floyd, Jon Lord  ja Secret Garden.

JULKAISTUT ALBUMIT

2019

Magic of nature - Forests of Finland

Musiikkia, joka kuvaa Suomen metsää. Tyyli on lumoavaa ja rentouttavaa, mutta sopivalla tavalla myös mahtipontista. Musiikissa yhdistyvät niin elokuvamainen musiikki kuin perinteinen klassinen. 

2016

Raindrops

Elokuvatyylinen sinfoninen levy, joka sisältää uusia versioita aikaisemmista kappaleistani ja myös uusia sävellyksiä. 

2014

Light of hope

Rentouttava ja tunteellinen levy, josta löytyy monen tyylisiä kappaleita. Levyllä kuultavia musiikkityylejä ovat mm. rock, jazz, Chill out, folk -musiikki ja klassinen. 

 

Teen musiikin modernilla ja vaikuttavalla tavalla. Minulla on käytössä korkeatasoisia virtuaali-instrumentteja, joiden avulla saan musiikin kuulostamaan erittäin realistiselta. Säveltämiseen käytän kosketinsoittimia, virtuaali-instrumentteja ja Logic Pro -ohjelmaa. Luonnossa liikkuminen on inspiroinut minua musiikin tekemmisessä ja olen ottanut paljon myös luontokuvia.

Musiikkini on hyvin tunnelmallista esimerkiksi taustamusiikiksi työhön, opiskeluun, inspiraatioon, luontolenkille, illalliselle tai ihan vain rentoutumiseen. Noudatan kaikessa musiikissa omaa persoonallista tyyliäni luovalla tavalla.

Jos pidät rentouttavasta musiikista, klassisesta sinfonisesta musiikista tai tunteellisesta elokuvan taustamusiikista, suosittelen tutustumaan musiikkiini. Voit seurata minua Spotifyssa tai liittyä sähköpostilistalleni saadaksesi välittömästi tiedon uusista levyistä.
 

 

Tuotantoyritykset ja videon tekijät:

Voit lisensoida kappaleita ottamalla yhteyttä kustantajani toimivaan yhteistyökumppaniin publishing@songtrust.com  ( englanniksi ).

 

Saat tiedotteet uusista julkaisuista liittymällä sähköpostilistalle

J. Oskar music composer film soundtracks, digital music production. Background music to videos,. J. OSKAR MUSIC COMPOSER demos. J. Oskar music composer website and info.