Olen itseoppinut musiikintekijä. Sävellän elokuvamusiikkia muistuttavaa  fantasia -tyylistä musiikkia, joka on pääasiassa mahtipontista, tunteellista ja mystistä. Musiikkini sisältää vaikutteita klassisesta musiikista, elokuvamusiikista, folk -musiikista ja rockista. Olen ottanut vaikutteita mm. seuraavilta artisteilta: Mike Oldfield, Pink Floyd, Hans Zimmer  ja Secret Garden.

Teen musiikin modernilla ja vaikuttavalla tavalla. Minulla on käytössä korkeatasoisia virtuaali-instrumentteja, joiden avulla saan musiikin kuulostamaan erittäin realistiselta. Säveltämiseen käytän kosketinsoittimia, virtuaali-instrumentteja ja Logic Pro -ohjelmaa. Luonnossa liikkuminen on inspiroinut minua musiikin tekemisessä ja olen ottanut paljon myös luontokuvia.

Musiikkini on hyvin tunnelmallista esimerkiksi taustamusiikiksi työhön, opiskeluun, inspiraatioon, luontolenkille, illalliselle tai ihan vain rentoutumiseen. Noudatan kaikessa musiikissa omaa persoonallista tyyliäni luovalla tavalla.

Jos pidät fantasia -musiikista, klassisesta sinfonisesta musiikista tai tunteellisesta elokuvan taustamusiikista, suosittelen tutustumaan musiikkiini. Voit seurata minua Spotifyssa tai liittyä sähköpostilistalleni saadaksesi välittömästi tiedon uusista julkaisuista.
 

 

Tuotantoyritykset ja videon tekijät:

Voit lisensoida kappaleita ottamalla yhteyttä kustantajani toimivaan yhteistyökumppaniin publishing@songtrust.com  ( englanniksi ).

 

Saat tiedotteet uusista julkaisuista liittymällä sähköpostilistalle

J. Oskar music composer film soundtracks, digital music production. Background music to videos,. J. OSKAR MUSIC COMPOSER demos. J. Oskar music composer website and info.