Olen itseoppinut musiikintekijä. Sävellän elokuvamusiikkia muistuttavaa musiikkia, joka on pääasiassa rauhoittavaa, tunteellista ja mystistä. Musiikkini sisältää vaikutteita myös klassisesta musiikista, rockista, jazzista ja New age -musiikista. Olen ottanut vaikutteita mm. seuraavilta artisteilta: Mike Oldfield, Pink Floyd, Jon Lord  ja Secret Garden.

JULKAISTUT ALBUMIT

2016

Raindrops

Elokuvatyylinen sinfoninen levy, joka sisältää uusia versioita aikaisemmista kappaleistani ja myös uusia sävellyksiä. Se sopii hyvin rentoutumiseen tai meditaatioon ja se voi jopa auttaa sinua nukahtamaan. Kappaleet voivat myös luoda tarinan tai tarkoituksen kuulijan mielessä.

2014

Light of hope

Rentouttava ja tunteellinen levy, josta löytyy monen tyylisiä kappaleita. Levyllä kuultavia musiikkityylejä ovat mm. rock, jazz, Chill out, folk -musiikki ja klassinen. 

TULEVIA TUOTANTOJA

1.2.2019

Magic of nature - Forests of Finland

Levy, jonka kappaleet kuvaavat Suomen luontoa, erityisesti metsää. Musiikki sisältää runsaasti mm. sinfoniaorkesterin soittimia ja kanteleen. Musiikki on tyyliltään luonnonläheistä, rauhoittavaa ja tunteellista ja tunnelmallista, mutta kuitenkin samalla mahtipontista.

 

Teen musiikin modernilla ja vaikuttavalla tavalla. Minulla on käytössä korkeatasoisia virtuaali-instrumentteja, joiden avulla saan musiikin kuulostamaan erittäin realistiselta. Säveltämiseen käytän kosketinsoittimia, virtuaali-instrumentteja ja Logic Pro -ohjelmaa. Luonnossa liikkuminen on inspiroinut minua musiikin tekemmisessä ja olen ottanut paljon myös luontokuvia.

Musiikkini on hyvin tunnelmallista esimerkiksi taustamusiikiksi työhön, opiskeluun, inspiraatioon, luontolenkille, illalliselle tai ihan vain rentoutumiseen. Noudatan kaikessa musiikissa omaa persoonallista tyyliäni luovalla tavalla.

Jos pidät rentouttavasta musiikista, klassisesta sinfonisesta musiikista tai tunteellisesta elokuvan taustamusiikista, suosittelen tutustumaan musiikkiini. Voit seurata minua Spotifyssa saadaksesi välittömästi tiedon uusista levyistä.
 

 

Tuotantoyritykset ja videon tekijät:

Lisensoi musiikkia video-projekteihisi täältä.

Voit lisensida musiikkia käyttöösi myös NCB:n tai Teoston kautta:

http://www.ncb.dk/index.php

https://www.teosto.fi/ota-yhteytta

Saat tiedotteet uusista julkaisuista liittymällä sähköpostilistalle

J. Oskar music composer film soundtracks, digital music production. Background music to videos,. J. OSKAR MUSIC COMPOSER demos. J. Oskar music composer website and info.